Доставка и рекламации

Доставка
Поръчаните от Вас артикулите, могат да бъдат доставени БЕЗПЛАТНО до Вашия адрес в рамките на гр. Русе, за поръчки на стойност над 30,00лв. За градовете извън гр.Русе можем да изпратим стоката с куриер Спиди или при ваше изрично желание, с друг куриер и ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. Стойността на доставката се определя от действащите тарифи на куриера. Срокът за изпълнение на поръчката може да варира от 1 ден до 14 дни, в зависимост от поръчаните артикули и тяхната наличност. Ние ще се свържем с вас, за да уточним тези срокове и ако те не ви устройват, имате право да откажете поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след съгласуване с вас и след вашето потвърждение по телефон или e-mail.
Поръчките се обработват от понеделник до петък, между 9:00ч и 17:00ч.

Връщане
В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете на адрес: гр.Русе, ул. Константин Иречек 12, до Книжарница Ушинкин или до офис на Спиди, Буров 2 в 7 дневен срок от датата на доставката, за Ваша сметка.
Изисквания към върнатата стоката:
• стоката да е в търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от УШИНКИН ООД – фактура (ако има такава), касов бон;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката.

Това не важи за стока, изработена по желание на клиента и по негови специфични изисквания. Такава стока не подлежи на връщане!

УШИНКИН ООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стоката.

X
Абонирайте се, за да виждате първи специалните ни предложения!
    Абонирай ме
    Съгласен съм с условията за използване на сайта
    Не благодаря